Er kan weer gestemd worden

Vanaf vrijdag 16 december 2016 is het weer mogelijk om kandidaten aan te dragen voor de verkiezing Venlonaer van ’t Jaor. Welke persoon heeft volgens u een zeer bijzondere prestatie geleverd het afgelopen jaar? Een prestatie waar Venlo mee gepromoot is buiten de gemeentegrenzen. Stemmen kan via deze website en is mogelijk tot 1 februari 2017.

Stem hier!

De belangrijkste voorwaarde voor het toekennen van de eretitel is, dat er bij die verdienste en/of prestatie sprake moet zijn van een promotioneel effect voor de stad Venlo. Dat kan zijn op het gebied van onder andere sport, onderwijs, cultuur of ondernemerschap. De kandidaat voor de eretitel hoeft niet in Venlo te wonen of uit Venlo afkomstig te zijn, als de verdiensten voor de stad Venlo maar aantoonbaar zijn.